Central Events organiseert Utrechts Fietscircus tijdens Dutch Cycling Week

Deel

Gekopieerd

In het hart van Utrecht, temidden van de Dutch Cycling Week, presenteert Central Events een schitterende nieuwe attractie: het Utrechts Fietscircus. Speciaal ontworpen om de jongste generatie op een speelse wijze kennis te laten maken met de vreugde van fietsen, richt dit evenement zich op kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Het Fietscircus is meer dan een dag vol vermaak; het is een uitgekiende kans om fietsinteresse te stimuleren door middel van participatieve, vaardigheidsgerichte uitdagingen die de veelzijdigheid van het fietsen benadrukken.

Met activiteiten variërend van fietslessen en angstoverwinningssessies tot reparatieworkshops, een verkeersquiz, en de opwinding van een pumptrack, biedt het evenement een unieke mix van educatie en entertainment. De markt en verschillende optredens, waaronder die van Fissafiets, Holland Sport Fietsbaan, fietsacrobaten en een speciale voorstelling van het jeugdtheater, garanderen een onvergetelijke ervaring voor de jonge deelnemers en hun families.

Het Utrechts Fietscircus verwelkomt niet alleen enthousiaste jeugd, maar ook hun ouders, familie, vrienden en fietsliefhebbers van alle leeftijden. Dit evenement is een levendige viering van de fietscultuur, bedoeld om de gezondheidsvoordelen en het plezier van fietsen als normale mobiliteitsvorm onder de aandacht te brengen.

Door deelname aan het Fietscircus worden kinderen spelenderwijs behendiger op de fiets, wat bijdraagt aan sportstimulatie onder jongeren en hun algemene gezondheid. Het Utrechts Fietscircus belooft een dag te worden vol plezier, leren en actie, en een onvergetelijke toevoeging aan de Dutch Cycling Week.